Engleza

Marea Britanie - Brighton

De la 85GBP/ saptamana


Informatii despre scoala:     
Școala din Brighton, recunoscută de Consiliul Britanic, este situată la o distanță de mers pe jos de centrul oraÈ™ului sau de plajă- într-o minunată clădire în stil Eduard cu grădină mare È™i terasă. Orasul Brighton, oras multicultural,  atrage foarte multi turisti, iar distanta de Londra  este la 50 minute de mers cu trenul. 
Pe langa salile de curs, scoala mai are in dotare sala de internet cu acces gratuit, o bucatarie mica unde se pot prepara cafele si ceaiuri si un spatiu de relaxare intre sau dupa ore. 

Tipuri de cursuri:
      Cursurile de limba engleza- orice nivel cu excepÈ›ia începătorilor absoluÈ›i- încep în fiecare zi de luni.
Cursurile pot fi:
- standard: 20 lectii/ saptamana, 4 lectii/zi * 5 zile. weekendul este liber, 1 lectie =45 minute
- intensive: 30 lectii/ saptamana, 6 lectii/zi* 5 zile, weekendul este liber, 1 lectie=45 minute
- engleza pentru afaceri: 20 lectii/ saptamana+ 10 lectii/ saptamana cu limbaj specializat, 6 lectii/zi * 5 zile/ saptamana, weekendul este liber, 1 lectie =45 minute
- cursuri pentru pregatirea sustinerii examenelor: CAE, FCE, IELTS, CPE, PET
- cursuri one to one ( dumneavoastra cu profesorul)

Varsta minima pentru participare:
16 ani

Variante de cazare:

- club residence: mobilier nou , tv, toate aprtamentele au a mica bucatarie si baie privata. Distanta pana la scoala este de 15 minute mers pe jos, iar distanta de supermarket este de 5 minute mers. Apartamentele sunt situate pe plaja si toate camerele sunt dotate cu WIFI FREE. 
- apartamente standard: 5-6 dormitoare, bucatarie, baie in apartament. Puteti opta sa locuiti singur in camera sau sa impartiti camera cu un coleg. distanta pana la scola este de maxim 10 minute de mers pe jos, iar pana la plaja de maximum 30 minute. 
- familie gazda: tarifele includ demipensiune; curatenia se face saptamanal, lenjeria de pat este oferita de famili, dar dumneavoastra sunteti rugat sa va aduceti prosoape. 

Intrarea la cazare se face duminica. IeÈ™irea de la cazare- la apartament standard È™i familie gazdă se face sâmbăta, iar la aparthotel È™i rezidență se face vinerea.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Alte oferte

Marea Britanie - Londra
Engleza
De la 90GBP/ saptamana


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.