Blog


tabara de vara in Anglia
Publicat in data de: 10.12.2014    

Salut! Numele meu este Tudor.

Am participat in doua randuri la cursurile de vara de limba engleza din Marea Britanie - Moreton Hall si Princess Helena, ambele rezervate prin Fides Travel. Prima data am plecat la 9 ani si jumatate, singur pe avion (primul zbor din viata mea). A decurs totul foarte bine, am fost asteptat la Londra de catre un reprezentant de-al lor.
Acolo totul este foarte bine organizat, de la cursuri sau multitudinea de activitati la care poti participa pana la hrana sau spalatul rufelor. Este o atmosfera foarte relaxata si vesela.
Colegi am avut de peste tot din lume. Cu cativa am pastrat legatura.
Am reusit sa-mi imbunatatesc considerabil cunostintele de engleza, in special partea de comunicare.
Va recomand cu caldura sa mergeti macar o data. Este o experienta foarte placuta si utila. 

Galerie foto
Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.