Blog


Sa incepem o saptamana noua cu putin umor - sa ne mearga bine!
Publicat in data de: 13.06.2016    

 1. Lângă cascada Niagara ghidul se adresează grupului de turişti:
- Dacă doamnele vor binevoi să tacă un moment, veţi putea auzi zgomotul căderii apelor!

2. Cică era unu' care mergea prin deşert de câteva zile, echipat cu ochelari şi labe de scafandru. Şi cum mergea el aşa, sfârşit de sete şi de foame, de-abia se mai târa, se întâlneşte cu un beduin pe o cămilă. Îl întreabă:
- Nu vă supăraţi, cât mai e până la ocean?
- Păi, să mai tot fie vreo 200 de kilometri...
La care omul răbufneşte cu năduf:
- Mama voastră, cu plaja voastră cu tot!

3. Stimaţi pasageri, vă aflaţi la bordul celui mai perfecţionat avion, în întregime computerizat, fără echipaj uman, cu un pilot automat perfect, astfel conceput încât nu se poate defecta niciodată, niciodată, niciodată, niciodată…

4. După decolare, căpitanul avionului se adresează pasagerilor:
– Doamnelor şi domnilor, vă vorbeşte căpitanul. Am ajuns la înălţimea corespunzătoare, timpul este favorabil, viteza… O, NU!
Pasagerii, încremeniţi, stau pe locurile lor. După câteva momente, căpitanul vorbeşte din nou:
– Vă rog să mă iertaţi, din greşeală am vărsat cafeaua pe mine. Ar trebui să vedeţi cum arată pantalonul în faţă, mai spune pilotul, în timp ce un pasager urlă la el:
– Ar trebui sa-l vezi pe-al meu… la spate!

5. – Doamnelor şi domnilor, avionul nostru se va prăbuşi în ocean şi în jur e plin de rechini. Luaţi de sub scaune vestele de salvare şi cutiuţa cu cremă… este ca să va ungeţi pe corp, împotriva rechinilor..
– Şi nu ne mai mănâncă?
– Ba da, dar cu scârbă..
Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.