Blog


O vacanta desteapta!
Publicat in data de: 20.05.2016    

 O VACANŢĂ DEŞTEAPTĂVacanţa înseamnă, desigur, în primul rând relaxare. Dar apoi ea este, adesea, şi prilejul de a face nefăcutele din timpul anului. Una dintre aceste nefăcute este pentru mulţi dintre noi, tineri sau mai puţini tineri, completarea acelor cunoştinţe care îţi pot deschide perspective noi sau te pot face să traversezi mai uşor vremurile nu tocmai uşoare de astăzi şi pentru care, în timpul anului, nu ţi-ai găsit timp. Pe prima poziţie, ca cerere şi utilitate în lumea noastră de azi, între asemenea cunoştinţe se plasează cu siguranţă limbile străine. Câţi dintre noi nu simţim nevoia să ne punem la punct o limbă străină de circulaţie şi nu izbutim în timpul anului? Vacanţa poate fi soluţia, fără a deveni mai puţin vacanţă. La cercetarea făcută de noi, varianta cea mai avantajoasă pentru cei care, dintr-un motiv sau altul, şi-ar petrece vacanţa în Bucureşti, sunt cursurile de vară organizate la centrul de limbi străine FIDES, leader în domeniu: semiintensive cu discounturi avantajoase, cu posibilitatea de continuare sau întrerupere la fiecare lună. Pentru cei care, dimpotrivă, preconizează o vacanţă peste hotare, acelaşi centru propune o alternativă mai mult decât interesantă: combinarea studiului intensiv al unei limbi străine cu o agreabilă vacanţă în străinătate. Aşa cum poate unii au aflat deja din presă sau televiziune, centrul FIDES, organizează, prin FIDES TRAVEL, în peste 100 de locaţii de pe toate continentele, vacanţe minunate combinate cu cursuri intensive de limbi străine în chiar ţările în care aceste limbi se vorbesc. Este o şansă unică de a combina relaxarea cu turismul, cu învăţarea sau perfecţionarea unei limbi străine, dar şi cu socializarea în limba respectivă, legând totodată prietenii cu oameni cu aceleaşi interese, veniţi din lumea largă. Cu alte cuvinte este o deschidere de orizont şi o deprindere de a te mişca altfel în lumea modernă.
Cursurile sunt organizate pentru copii, adolescenţi şi adulţi, fiecare categorie având atât cursurile cât şi activităţile de agrement perfect adaptate grupei de vârstă. În felul acesta vacanţa activă se poate organiza simultan pentru întreaga familie. Pentru a înţelege condiţiile excepţionale pe care le-am aflat noi, vă dăm un singur exemplu din bogata ofertă FIDES TRAVEL pentru juniori: un curs intensiv de engleză (20 de lecţii săptămânal, cu profesori nativi), completat cu sporturi de teren şi nautice, cu party-uri, barbecue pe plajă, excursii şi felurite alte activităţi recreative opţionale, toate în mirificul peisaj al Maltei, porneşte de la 335 de Euro pe săptămână în regim all inclusive (cazare la familii gazdă şi trei mese pe zi). La începutul cursului are loc un test de plasare pe nivel, iar la sfârşit o evaluare însoţită de o certificare recunoscută. Şi toate acestea având în jur culorile Mediteranei, un climat blând şi soare pe tot parcursul anului, spectaculoasele monumente legate de misterioasa istorie a cavalerilor de Malta, la care se adaugă bine cunoscuta ospitalitate a maltezilor. Un asemenea program „language holiday”, ne spun cei care l-au experimentat, este o vacanţă cu adevărat deşteaptă şi pe care n-o mai uiţi niciodată.
Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2024 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.