Blog


De ce un curs in străinătate?
Publicat in data de: 28.03.2016    

Copil fericit = parinte fericit!
Cred ca sunteti in asentimentul meu cand spun ca fericirea noastra ca parinti este determinata, conturata si întregita de fericirea copilului. Cum reusim sa-i facem fericiti dar si sa continuam procesul de invatare a limbilor straine in timpul vacantelor de vara ? Prin intermediul agentiei Fides Travel am aflat ca acest lucru este posibil in cel mai frumos mod oferindu-i copilului o tabara in care va studia limba straina atat in salile de curs dar mai ales prin joaca si activitati specifice varstei. Cursurile de limbi straine in straintate pentru copii ( 7 – 16 ani ) reprezinta o experienta unica cu beneficii importante in dezvoltarea copilului. Copii au ocazia sa invete limba straina si sa-si imbunatateasca cunostiintele cu profesori nativi, sa cunoasca si sa lege prietenii cu copii de alte nationalitati, sa experimenteze un alt sistem de invatamant si sa-si depaseasca barierele de exprimare si comunicare intr-o limba straina. Pe langa orele de curs create astfel incat invatarea sa fie dinamica si distractiva, activitatile zilnice ca sportul, excursiile, serile cu filme si dans, vor intregi programul copilului.
Daca copilul este pasionat de sporturile de apa ( caiac, canoe, rafting, surf) si vrea sa invete germana, Berlin este destinatia ideala, iar daca copilul este pasionat de fotbal, tenis, calarie, golf, inot si vrea sa invete limba spaniola il putem trimite in Barcelona. Pe limba engleza una dintre cele mai bune locatii este Londra- centrul cultural si artistic al Regatului Unit, unde in timpul liber copii merg la muzee sau in excursii locale sau in afara orasului ( Cambridge, Oxford, Brigthon), iar in Paris dupa orele de franceza copiii vor descoperi impreuna cu echipa scolii catedrala Notre Dame, Turnul Eiffel, muzeul Luvru, Arcul de Triumf si Domul Invalizilor. Voi incerca mai jos sa sintetizez raspunsurile la cele mai importante intrebari pe care le ridica un parinte.

De ce un curs in strainatate?
Pentru ca numai acolo copii pot interactiona cu profesori nativi, comunicarea cu un nativ fiind cea mai eficienta metoda de a învață limba străina, iar profesorii de acolo au pregatirea necesara predarii inclusiv incepatorilor absoluti.
Cum se face inscrierea?
Inscrierea se face la sediul agentiei Fides Travel sau prin email completand fisa de inscriere si achitand un avans de minim 30% din valoarea cursului. Dupa ce se primeste confirmarea din partea scolii partenere cursul se achita pana cu 3 saptamani inainte de incepere.
Cum arata o zi de curs?
Mic dejun, 9.15-10.20 curs, 10.20-10.40 pauza, 10.40-11.30 curs, 11.30-11.40 pauza, 11.40-12.30 curs,12.30-13.30 pauza de pranz, 13.30-15.00 activitati de grup, 15.00-15.15 pauza, 15.15-16.45 sporturi sau activitati, seara cina, iar dupa cina copii vor avea: film, disco, sau barbeque.
Cum este supravegheat copilul?
Copilul este supravegheat din primul moment. Fie ca este vorba de excursii sau de jocuri, fie ca are nevoie de o vizita medicala sau de sfatul unui profesor, copii vor gasi sprijin si suport 24 din 24. Daca alegeti sa zboare cu avionul se plateste o taxa de minor neinsotit, iar copilul va fi preluat de la imbarcare de steward si predat persoanei de la scoala care efectueaza transferul.
Cum se face cazarea?
In functie de scoala si de varsta copiilor cazarea se face fie in camera single fie in dormitoare cu 3-4 paturi.
Ce activitati au in weekend?
Scolile sunt amplasate in zone de interes turistic, iar imprejurimile vor fi vizitate in excurii de o zi sau jumatate de zi impreuna cu echipa scolii.
La intoarcerea copilului veti descoperi ce impact pozitiv a avut aceasta experienta asupra lui. Copilul va fi mai deschis spre comunicare, va avea prieteni noi si cu siguranta va dori sa se reintoarca!
 

Galerie foto
Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.