Blog


Cum sa inveti germana in Germania?
Publicat in data de: 20.04.2016    

Astfel, am aflat ca am posibilitatea sa incep cursul in orice perioada a anului chiar daca sunt incepatoare, ca pot alege un curs intr-o clasa international cu maxim 12 cursanti sau un curs one to one cu profesorul. Sincer, mi se pare eficient sa poti studia intensiv de luni pana vineri, iar weekendul sa ti-l petreci cu noii tai prieteni. M-am entuziasmat si mai mult cand am aflat ca pot alege sa locuiesc la familie gazda unde intri in contact cu stilul de viata si mentalitatea nemteasca sau in apartamentele situate langa cladirea scolii.

Mi-am facut un plan traznet pentru anul asta! Am hotarat sa plec in Germania, in Frankfurt pentru un curs de limba germana. Cum adica? Uite asa! M-am gandit ca daca tot am nevoie de limba germana sa o invat acasa la ea. Cautarile on-line m-au dus la Fides Travel, unde m-am informat asupra tarifelor si a conditiilor de cazare. Erau cei care-mi ofereau ceea ce cautam!


 Asa o sa pot sa ma integrez mai usor. La finalul intalnirii am cerut fetelor din agentie sa-mi dea contactul unei persoane care a fost la un curs similar pentru a mai afla cate ceva despre aceasta destinatie. Am ajuns sa vorbesc cu Madalina, o doamna indragostita de Germania si mai ales de Frankfurt, iar prima intrebare pe care i-am pus-o a fost: „Eu ce fac in prima zi?”. Mi-a intarit convingerea legata de seriozitatea agentiei Fides Travel si mi-a spus ca inainte de plecare voi primi un Infoset cu toate detaliile legate de aventura mea: cum ajung de la aeroport la cazare, cum ajung la scoala in prima zi si la ce ora, ce mijloace de transport sa folosesc si costul calatoriilor. Toate informatiile le primesti inainte de a ajunge acolo.Programul unei zile este complex si divers combinand orele de germana cu studiul individual si activitatile pe cont propriu. Profesorii si indrumatorii sunt mereu amabili si iti dau toate informatiile de care ai nevoie legate de locurile pe care le poti vizita, de cele mai bune restaurante sau variante low budget (guenstig J)de petrecere a timpului liber. De la ea am aflat ca Frankfurt mai este numit Mainhattan – o combinatie de la raul Main si zgarie norii din Manhattan sau de Roemer Platz – piata simbolica a orasului, unde zumzetul turistilor si restaurantele la tot pasul de fascineaza, de frumoasa gradina Botanica, de plimbarile la apus pe podurile metalice care traverseaza Main-ul. Frankfurt este un oras al contrastelor pe care cu siguranta il voi explora in toata splendoarea lui. O sa combin astfel utilul cu placutul.
Am discutat cu familia mea si ne-am propus sa investim mai mult in viitorul nostru, in cunostintele nostre, sa invatam lucruri noi si utile! Rezolutie 2016: sa merg la cursul de limba germana in Frankfurt, sa ajung sa un nivel de limba elementar, sa leg prietenii noi printre cursantii de acolo, sa ajung sa ii invit si eu in tara mea! Cine vrea sa mi se alature?
Semnat: o mamica care vrea altceva 

Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.