Blog


CEA MAI PROFITABILA VACANTA!
Publicat in data de: 24.11.2014    

 Utilitatea sau mai bine zis necesitatea cunoaşterii a cel puţin unei limbi străine este deja un lucru care a devenit evident, mai ales în ultimii ani: ea este o condiţie obligatorie pentru obţinerea unui loc de muncă în străinătate, a unei burse, pentru continuarea studiilor în afară, este un atu important pentru angajare sau promovare oriunde în ţară şi e necesară chiar pentru navigarea eficientă pe internet şi pentru extinderea cercului de prieteni pe retelele de socializare.

Întrebând care sunt greutăţile principale pe care un adult sau tânăr le întâmpină pentru a-şi perfecționa sau a învăţa o limbă străină la standardele cerute de piaţă, am aflat că un impediment serios este timpul. Majoritatea celor care au nevoie de o asemenea perfecționare deja lucrează, mulţi au familie, astfel pot dedica timp şi concentrare unei alte activităţi doar în weekend sau în vacanţă. Lucrul acesta ne-a fost confirmat si de managerul agentiei Fides Travel care ne-a prezentat o alternativă mai mult decât interesantă: a combina studiul intensiv al unei limbi străine cu o agreabilă vacanţă în tara in care limba este vorbita. Societatea FIDES TRAVEL, parte din trustul FIDES, ofera românilor această posibilitate, o şansa formidabilă de a invata sau perfecţiona o limba straina cu şi printre vorbitori nativi, de a lua parte la obiceiurile, stilul de viaţă si civilizaţia specifică fiecarei tari. După mai mulţi ani de experienţă în domeniu, FIDES TRAVEL a ajuns să colaboreze cu peste 50 de şcoli de prestigiu din străinătate, oferind mai mult de 100 de locaţii pe toate continentele (franceza în Franţa, engleza în marea Britanie, Malta, SUA, germana in Germania sau Austria, japoneza în Japonia, spaniola in Spania si America Latina, italiana in Italia, rusa in Rusia, chineza in China, araba in Maroc etc.). Cursantii pot opta pentru cursuri intensive, limbaj general sau specializat (medical, juridic, de afaceri, didactic şi pedagogic etc.), cursuri de pregatire pentru obtinerea certificatelor internationale (IELTS, TOEFL, CAMBRIDGE, etc). Cazarea se poate face la familii-gazdă (ceea ce înseamnă folosirea vie, directă şi necontenită a limbii respective pe toată durata sejurului), în rezidenta scolii respective, în apartamente sau hotel. Cursurile de limbă sunt completate de o serie de activităţi culturale, sportive, de agrement şi socializare care integrează studiul într-o plăcută vacanţă. Cursurile-sejur sunt dedicate atât adulţilor cât şi copiilor, iar activităţile de agrement sunt adaptate vârstei şi intereselor persoanelor din grupă. Serviciile oferite de Fides Travel nu se opresc aici: prin intermediul agentiei puteti achizitiona transportul cu avionul sau autocarul la cel mai bun tarif, bilete la spectacole, concerte, evenimente sportive din străinătate, transferurile sau inchirierea unei masini.

Cursurile de limbi străine în străinătate nu sunt doar modalitatea optimă de a atinge rezultatele lingvistice urmărite, ci şi cel mai placut mod de a petrece vacanţa şi cea mai sigură investiţie.


Galerie foto
Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.